4.9.13

Το έργο μας συνεχίζεται....



Το βάψιμο του σχολείου έχει σχεδόν..... ολοκληρωθεί, με κόπο και πάρα πολύ ιδρώτα....διότι πετύχαμε ημέρες με φοβερή ζέστη!!! Όλοι μας συνεισφέραμε με αυτό που μπορούσαμε χωρίς να έιμαστε ειδικοί...αλλά επειδή το αγαπάμε το κάναμε με χαρά και με το όραμα ... ένα σχολείο καθαρό και φρέσκο για μιά φρέσκια σχολική χρονιά.
Ακόμα δεν έχει τελειώσει και είμαστε εκεί πρωί και απόγευμα. 


Η Σοφία ενθουσιώδης όπως πάντα, θέλει να πεί δυό λόγια γι΄αυτό,  αλλά πιό πολύ επειδή την πίεσα λιγάκι, διότι πρέπει η σελίδα μας να ενημερώνεται συχνά, όχι μόνο με θέματα του ΔΣ αλλά και με θέματα για νεαρούς & νεαρές στην εφηβεία κλπ







«Καλημέρα σας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ακούραστους εθελοντές γονείς που συμμετέχουν στην βαφή του σχολείου μας. Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστών στα μέλη του ΔΣ που αγωνίζονται για το καλύτερο δυνατό καθότι είναι και δύσκολη εποχή.  Σε όλους τους σύγχρονους ήρωες το ευχαριστώ είναι λίγο αλλά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αποδίδεται. Χαίρομαι που έρχεστε με χαμόγελο για κοινωνική προσφορά και πάλι σας ευχαριστώ θερμά όλους!»




Πάντως δεν είναι μόνο το βάψιμο αλλά και ο κήπος συμορφώθηκε, τα ηλεκτρολογικά και υδραυλικά!!

Όσο για τους μαθητές χωρίς παρεξήγηση μού ήρθε μιά ατάκα που την έχω ακούσει σε Ελληνική ταινία...και πάλι χωρίς παρεξήγηση γιατί μου αρέσει να αστειεύομαι!!! 






No comments:

Post a Comment